Natt til torsdag 9. desember, kl. 24.00 trer nye nasjonale tiltak i kraft.

Statusoppdatering om meldte smittetilfelle med Covid-19 i veke 49. Hittil denne veka har Volda kommune fått meldt 34 smittetilfelle.

Volda kommune refunderer deltakaravgift med inntil 1.000 kroner. Refusjonsordninga vil i denne omgangen omfatte deltakeravgift for hausten 2021.

Refusjonen gjeld for barn og unge mellom 6-18 år som er folkeregistrert i Volda kommune.

Volda kommune har fått  meldt om fire nye tilfelle med Covid-19 siste døgnet. Tre har kjent smitteveg, og ein har ukjent smitteveg.

Volda kommune har fått to nye tilfelle med Covid-19 siste døgnet. Ein sannsynleg smitta på utanlandstur og ein med ukjent smitteveg. Begge er fullvaksinerte.

Regjeringa har innførte nye nasjonale tiltak. Link til stor plakat (regjeringen.no). Volda kommune har ikkje innført eigne lokale tiltak.

Volda kommune har fått meldt 4 nye smittetilfelle med covid-19 siste døgnet.

Angåande fakturering og betaling av faste tenester frå Volda kommune. Dette gjeld dei som får faktura kvar månad for ei teneste.

Volda kommune har fått meldt 3 nye smittetilfelle med covid-19 siste døgnet.

Formannskapet har sitt møte tysdag 7. desember klokka 13.00