Snart er det kommunestyre- og fylkestingval. For å kunne røyste må du stå i manntalet.

Det vil bli arrangert opne orienteringsmøter rundt om i kommunen. Høringsfristen er 10.09.2019.

Volda kommune invitere til gjennomgang av ny gebyrforskrift vatn og avløp.

Sentralkjøkkenet ved Volda omsorgssenter vil vere stengd ei tid framover på grunn av ombygging.

Har du takka "ja" til automatisk eFaktura i nettbanken din? Då har vår samarbeidspartnar Evry litt nyttig informasjon til deg.

Sommaren 2019 har resepsjonen ved Volda omsorgssenter avgrensa opningstid.

Denne og neste veke er engasjerte og flinke personar i full sving med årets sommardugnad i Volda kommune.

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har publisert ein rapport om skredkartlegging i kommunen.

Endringane trer i kraft klokka 10.00, og gjeld frå krysset ved Sjøgata og opp til rundkøyringa.

Høyring av Lokal forskrift om feiing og tilsyn av fyringsanlegg og Gebyr for feiing og tilsyn av fyringsanlegg i nye Volda kommune.
Frist for å kome med merknad: 02.08.2019.