Denne veka er det møte i tenesteutval for forvaltning og utvikling, formannskapet og tenesteutval for helse og omsorg.

Ved Bratteberg skule er det ledig to 70% stillingar som miljørettleiar.

Landbrukskontoret Ørsta/Volda har i desse dagar sendt ut informasjonsskriv nr. 1.

Har du barn som skal i barnehagen må du søke om plass innan 1. mars.

Denne veka skal vi vaksinere 120 personar som er 85 år og eldre med dose nummer 2 og vi skal gje 100 vaksinedosar til helsepersonell.

Volda Campus sparebank 1 arena

Volda kommune lyser ut ledige treningstider gjeldande 1. halvår 2021.

Volda kommune har fått svar på analysen av koronaprøven som vart tatt 19.02.21. Det er ikkje påvist mutert variant av koronavirus.

Ungdomsrådet fekk orientering om Fritidskortet av prosjektleiar Nina Kvalen, spesialrådgjevar i administrasjonsstaben. Ho understreka at det er viktig å få med barn og unge i den vidare prosessen.

Vinterferien står for døra og mange skal ut på tur i fjellet. Det er meldt om høg faregrad for snøskred denne helga.

Volda kommune har signert avtale om overtaking av Bratteberg barnehage.