I går var det overlevering av Yksnøy skule. Brørne Henrik (t.v.) og Jon Dag Yksnøy tok over skulen frå Volda Kommune, på vegne av familien.

Bent Ingebrigtsen og Toril Høydal

Volda kommune er klar for gjenåpning av samfunnet. Kommunen er budd med omsyn til retningslinene regjeringa presenterte i dagens pressekonferanse, seier kommuneoverlege Bent Ingebrigsen.

Frå måndag 27. september kan du og reise kollektivt til flyplassen morgon, kveld og helg - med FRAM Svipp.

Linda Tomasgard er frisklivskoordinator i Volda kommune.

Kantina/kaffistova ved Volda omsorgssenter opnar opp for ordinær drift frå tysdag 28.09.21.

Det vert folkemøte om felles satsing på reiseliv, onsdag 29. september kl 18.00.

I denne undersøkinga ønskjer vi å få vite meir om korleis du som er tilflyttar eller tilbakeflyttar opplever Volda som stad å bu

No kan du og ditt lag/organisasjon få hjelp med registrering for Fritidskortet i Volda!

Volda kommune fekk meldt eit nytt smittetilfelle i kveld. Vedkomande var nærkontakt til tidlegare kjende smittetilfelle og utløyser ingen nye nærkontaktar.

Volda kommune kom i sommar høgast opp på lista over kommunar med flest betalingsanmerkningar i Noreg. Dette er svært uheldig, og noko vi absolutt ikkje ynskjer. Vi skal arbeide hardt for å unngå dette i framtida, seier rekneskapsansvarleg Hanne Rognan.