Bilete frå Volda Campus Sparebank1 Arena

Prosjektleiar Pål Are Vadstein har kome med oppdatering om Volda Campus Sparebank1 Arena 26.11.20.

Ytterlegare ein leiar har testa positivt for covid-19. Denne personen var sett i karantene som nærkontakt til dei andre leiarane ved helse og omsorg som har testa positivt og er no sett i isolasjon.

Torsdag 26. november kommunestyremøte i Volda

I dag nådde prosjekt «Grodås aust» ein viktig milepæl.

Vatn

Volda kommune skal spyle leidningsnettet i Steinsvika i morgon, torsdag 26. november. Spylinga vil skje på dagtid mellom kl 8.30 og 15.00.

Kommunalsjef oppvekst har sendt ut informasjon til foreldre og tilsette om kva retningsliner som gjeld i samband med koronasituasjonen.

I går testa 3 leiarar i helse- og omsorgssektoren i Volda kommune positivt på Covid 19. Smittesporingsteamet melder at smittekjelda er kjent og at nærkontakter er sett i karantene og vert testa. Eitt nytt smittetilfelle på person som var nærkontakt i karantene.

No kan du søke om å få bli medlem i ungdomsrådet i Volda. Søknadsfristen er 1. desember 2020

På fredag vart det sendt ut faktura for eigedomsskatt for 2. halvår med forfall 31.12.20. Dersom du vil ha tilsendt månadlege faktura kan du be om det.

Veke 48 skal det vere møte i byggenemnda, tenesteutval for oppvekst og kultur, formannskapet, valutvalet og kommunestyret