Open veg

Fv 651 opna mellom Høydalsneset og Bjørneset

Komfyrvakt - fyr i steikepanne

Fersk statistikk frå DSB viser at brannvesenet hadde 140 brannutrykkingar til bustader i Møre og Romsdal i 2018.

Volda ungdomsskule

Volda ungdomsskule har fått spørsmål/klager på innemiljøet ved skulen. Fleire elevar har helseplager der det vert stilt spørsmålsteikn ved om det kan knytast til innemiljøet.

Skuledag

Volda kommune søkjer no etter barnehagelærarar og lærarar frå august 2019.

Storgata - skilt

Forvaltningsutvalet har vedteke å legge skiltplan for ein del av Volda sentrum ut til offentleg ettersyn.

Helseplattforma - arbeidsmøte i volda

For fyrste gong blir det etablert ei felles journalløysing som fylgjer pasienten hos fastlege, på sjukehus, hos private spesialistar og i kommunal helse og omsorg.

Hvor påvirket er personen

Dette er eit kurs for deg som arbeider på ein skjenkestad/utestad med løyve til å skjenke alkohol.

x Hjort1

Informasjon om hjortejakta sist sesong.

Feilparkerte bilar 1

I Volda kommune registrerer vi at fleire sender inn klager på bilar som har parkert uløyves.

UKM_logo_sort_1500

Ungdommens Kulturmønstring i Ørsta og Volda er klare til å ta imot deltakarar.