Høge temperaturar, sol og tørke fører til auka fare for skogbrann.

Det er no sendt ut faktura for eigedomsskatt for 2. halvår. Det er forfall den 30.08.19.

Snart er det kommunestyre- og fylkestingval. For å kunne røyste må du stå i manntalet.

Sentralkjøkkenet ved Volda omsorgssenter vil vere stengd ei tid framover på grunn av ombygging.

Har du takka "ja" til automatisk eFaktura i nettbanken din? Då har vår samarbeidspartnar Evry litt nyttig informasjon til deg.

Sommaren 2019 har resepsjonen ved Volda omsorgssenter avgrensa opningstid.

Denne og neste veke er engasjerte og flinke personar i full sving med årets sommardugnad i Volda kommune.

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har publisert ein rapport om skredkartlegging i kommunen.

Endringane trer i kraft klokka 10.00, og gjeld frå krysset ved Sjøgata og opp til rundkøyringa.

Malvin Kile og Hans Petter Vereide markerte vegopning av vegen over Brekka i samband med opninga etter vinteren 2019.