Bratteberg skule og uteområde

Formannskapet har vedteke at administrasjonen skal greie ut konsekvensar ved samlokalisering av Bratteberg skule og Vikebygda skule.
Høyringsfristen vert sett til 24.02.2019.

Volda-kommune-breiddeformat

Frostating lagmannsrett forkasta anka frå Prosjektbygg AS mot Volda kommune.

Dalsfjord skule

Torsdag 10. januar kl. 18.00 skal det vere nytt folkemøte for å orientere innbyggjarar om arbeidet med å byggje nye Volda kommune.

Vallogo 2019

Den 1. april er det frist for å levere inn listeforslag til kommune- og fylkesvalet. Slik fyller du ut listeforslag årets val.

Osvoll og Mårstøyl

Både Frivilligprisen og Innovasjonsprisen vart delt ut på årets siste kommunestyremøte.

Oljetank  fjerning

Frå 2020 er det forbod mot fyring med fosil olje (parafin og fyringsolje)

Røykvarslar - skifte batteri

Vi minnar om at det på laurdag 1 desember er røykvarslardagen, då tilrår vi alle å skifte batteri i røykvarslarane. Er røykvarslaren din eldre enn 10 år så bør du bytte den ut.

Rune Sjurgard budsjett

Måndag heldt Volda kommune folkemøte for å diskutere budsjettet for 2019.

Volda fergekai boring

Statens vegvesen skal bore pelar på kveldstid ved Volda ferjekai

Gravearbeid mot gravplassen

Informasjon.
Det er starta opp med graving i innste del av Myravegen, frå krysset ved Rotsetgeila, og fram til parkeringa ved Leirshaugen Gravplass.
Vi ber publikum om å respektere oppsatt skilting og merking, samt vise varsemd for anleggsmaskiner/-bilar og det pågåande arbeidet.