Volda kommune synest det er viktig med engasjement rundt forskrift for vatn og avløp i «nye» Volda. Her er nyttig informasjon om framtidige gebyr, korleis dette vert handsama og kva du som brukar kan forvente framover.

Måndag 19. august er skulestart for grunnskuleelevane i Volda

I løpet av barnehageåret 2019-2020 skal det settast av 37,5 timar per år til planlegging og samarbeid.

Det vil bli arrangert opne orienteringsmøter rundt om i kommunen. Høringsfristen er 10.09.2019.

Snart er det kommunestyre- og fylkestingval. For å kunne røyste må du stå i manntalet.

Sentralkjøkkenet ved Volda omsorgssenter vil vere stengd ei tid framover på grunn av ombygging.

Har du takka "ja" til automatisk eFaktura i nettbanken din? Då har vår samarbeidspartnar Evry litt nyttig informasjon til deg.

Sommaren 2019 har resepsjonen ved Volda omsorgssenter avgrensa opningstid.

Denne og neste veke er engasjerte og flinke personar i full sving med årets sommardugnad i Volda kommune.

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har publisert ein rapport om skredkartlegging i kommunen.